ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κώστας Καραμανλής, Μιχάλης Ταμήλος, Νέα Δημοκρατία, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του γαλάζιου βουλευτή Μιχάλη Ταμήλου ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του.
Ο βουλευτής Τρικάλων μιλώντας στον Real FM αποκάλυψε ότι “Φίλοι μου που είναι στην ασφάλεια της Βουλής με ενημέρωσαν και μου είπαν να προσέχω διότι το πιθανότερο είναι ότι όλες συνομιλίες και τα κινητά να παρακολουθούνται».
Διευκρίνισε ότι οι παρακολουθήσεις δεν γίνονταια πό τις ελληνικές υπηρεσίες «αλλά από αυτούς που παρακολουθούν την Άνγκελα Μέρκελ και από αυτούς που παρακολουθούσαν τον Κώστα Καραμανλή» φωτογραφίζοντας τις ΗΠΑ.
«Πρέπει να μάθουμε οι πολιτικοί να κινούμαστε σε ένα περιβάλλον απόλυτης διαφάνειας γιατί όλοι γνωρίζουν τι λέμε και τι κάνουμε» για ανσυμπληρώσει ότι«Δεν υπάρχει πλέον απόρρητο. Ότι λες μπορεί να καταχωρηθεί κάπου και να χρησιμοποιηθεί εις βάρος σου».
























































