Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Τίναξε την Μπάνκα» τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ στην Αθήνα – Κέρδισε 100.000 ευρώ στο νέο παιχνίδι

«Τίναξε την Μπάνκα» τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ στην Αθήνα – Κέρδισε 100.000 ευρώ στο νέο παιχνίδι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Μια στάση σε ένα κατάστημα ψιλικών ήταν αρκετή για να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» ένας μεγάλος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ στην Αθήνα. Δοκίμασε την τύχη του στο νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα» προσφέρει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδη από όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ, καθώς ένας στους τρεις λαχνούς κερδίζει.

Κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες σε καταστήματα ΟΠΑΠ κι επιλεγμένα σημεία λιανικής σε όλη τη χώρα, αλλά και μέσω των λαχειοπωλών.

Πώς παίζεται

Ο κάθε λαχνός του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ κοστίζει 5 ευρώ και προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη με αντίστοιχες περιοχές για σκρατσάρισμα.

Σκοπός είναι να ταιριάξεις οποιονδήποτε από τους αριθμούς με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό, από το επάνω μέρος του δελτίου, για να κερδίσεις το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρεις το σύμβολο «x2», διπλασιάζεται το ποσό, ενώ εάν βρεις το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζεις και τα 16 ποσά του λαχνού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η υπόσχεση του Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΠΑΠ GAME TIME για το FINAL 4 (βίντεο)

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πάμε Στοίχημα Virtual NBA με πραγματικά στιγμιότυπα αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ – Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα συναρπαστική Virtual εμπειρία με αληθινή δράση

Πάμε Στοίχημα με Μαρίνα Σάττι και Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού – Το Σάββατο 11/5 ο μεγάλος τελικός με πλήθος αγορών στα καταστήματα ΟΠΑΠ

MyREWARDS: Νέο πρόγραμμα επιβραβεύσεων στο opaponline.gr – Εκπληρώνεις αποστολές, μαζεύεις πόντους και κερδίζεις δώρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr