ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι,


















































Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία - Τουλάχιστον 4 νεκροί
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Αλ. Τσίπρας: Οι αναρτήσεις που δείχνουν την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου κόμματος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος, συνεκδότης της ειδικής αθλητικής- στοιχηματικής εφημερίδας Match Money.
Ο γνωστός δημοσιογράφος έδινε μάχη με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη καθώς η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία.
Ο Βαγγέλης Μπαλίκος είχε μια επιτυχημένη διαδρομή κυρίως στο αθλητικό ρεπορτάζ και ήταν από τους βασικούς δημιουργούς της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, τον Μάιο του 1993, του πρώτου αμιγώς αθλητικού ραδιοφώνου με τις ζωντανές μεταδόσεις από όλα τα γήπεδα.
Από το 1987 εξέδιδε στην Καλλιθέα, όπου και διέμενε μέχρι σήμερα, την εβδομαδιαία εφημερίδα «Τα Νέα της Καλλιθέας» με όλα τα νέα της πόλης του.
Εργάστηκε σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες, κυρίως στον «Ελεύθερο Τύπο», πάντα στο αθλητικό ρεπορτάζ.
Από το 2003 άρχισε να εκδίδει, μαζί με το Λεωνίδα Μποσινάκη, το Match Money, στο οποίο και εργαζόταν μέχρι σήμερα.























































