ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκνευρισμός και η πίεση που υπάρχει για το θέμα της αποστολής όπλων στην Ουκρανία δεν μπορεί να είναι πειστική δικαιολογία για την επίθεση που εξαπέλυσε ο ΥΕΘΑ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για «διαρροές πληροφοριών», γράφει το Militaire.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι «στην Ελλάδα όλοι μιλάνε» και γι’ αυτό δεν έχει κανένα νόημα «οποιοδήποτε σύστημα αντικατασκοπείας».
Σε ό,τι αφορά στο θέμα της αποστολής των όπλων, ήταν θέμα χρόνου να υποχρεωθεί η κυβέρνηση να πάρει θέση.
Χθες Τετάρτη ο ΥΕΘΑ επιβεβαίωσε όσα εδώ και μήνες κυκλοφορούσαν ως πληροφορίες και φήμες.
Μπορεί να μην έδωσε λεπτομέρειες σε ό,τι έχει να κάνει με τους αριθμούς των όπλων και των πυρομαχικών που έχουμε στείλει στην Ουκρανία, αλλά για τον τύπο των όπλων και των πυρομαχικών δε υπάρχει αμφιβολία.
Σε ό,τι αφορά στις διαρροές γενικώς…
Πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Όχι από στρατιωτικούς που είναι πάντα επιφυλακτικοί και μιλούν μόνο όταν αγωνιούν για όσα στραβά και ανάποδα βλέπουν.
Αν ο ΥΕΘΑ θέλει να αντιμετωπίσει το θέμα των όποιων διαρροών, υπάρχει τρόπος και δεν είναι άλλος από την συστηματική και υπεύθυνη ενημέρωση των δημοσιογράφων, ειδικά στα σοβαρά θέματα, όπως αυτό της αποστολής όπλων στην Ουκρανία.
Προς το παρόν όχι μόνο ενημέρωση δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που επιλέγεται το ψέμα για να καλυφθούν σοβαρά θέματα που προκύπτουν, καταλήγει το Militaire.
























































