Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Κούρδοι (SDF) παρέδωσαν 50+206 μέλη του Ισλαμικού Κράτους στους Ιρακινούς

Οι Κούρδοι (SDF) παρέδωσαν 50+206 μέλη του Ισλαμικού Κράτους στους Ιρακινούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Κοινή Διοίκηση Επιχειρήσεων του Ιράκ δήλωσε τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα North Press ότι το Ιράκ παρέλαβε από τη Συρία 206 νεαρούς, οι οποίοι ανήκουν στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) παρέδωσαν πρόσφατα 50 μέλη του ISIS στο Ιράκ μέσω της συνοριακής διέλευσης Ραμπία (al-Ya’rubiyah) στο Κυβερνείο της Νινευή, ανακοίνωσε η Ομάδα Μέσων Ασφαλείας στις αρχές Ιουνίου.

Μιλώντας για μια νέα παράδοση αιχμαλώτων την Κυριακή, ο υποστράτηγος Ταχσίν αλ Καφάρτζι, εκπρόσωπος της Κοινής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ιράκ, επιβεβαίωσε, σε δήλωση στο North Press, ειδήσεις που κυκλοφόρησαν ιρακινά Μέσα ότι οι SDF παρέδωσαν 206 άτομα που ανήκαν στο Ισλαμικό Κράτος.

Είπε εν συντομία, μέσω WhatsApp, «Ναι, είναι σωστό», χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι ανήλικοι παραδόθηκαν στον Γενικό Διευθυντή Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατίας στο Κυβερνείο της Νινευή, σύμφωνα με την εφημερίδα Αλ Σαμπάχ.

Αυτοί οι Ιρακινοί, οι οποίοι κρατούνταν από τις SDF, συνελήφθησαν τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια στρατιωτικών εκστρατειών κατά του Ισλαμικού Κράτους σε τεράστιες περιοχές στη βορειοανατολική Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ

ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους

Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr