ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πολιτικό αδιέξοδο στο Ισραήλ δείχνει νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα Νετανιάχου, αλλά χωρίς πλειοψηφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής του Κοσόβου Ενβέρ Χότζαϊ, μιλώντας στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό top channel ανέφερε ότι «η πρωτοβουλία για Ανοικτά Βαλκάνια είναι μια καλή ευκαιρία, ειδικά για προώθηση της συνεργασίας μεταξύ Αλβανίας και Κοσόβου και γενικότερα μεταξύ των βαλκανικών χωρών» (σ.σ.: Η κυβέρνηση του Κοσόβου αντιτίθεται στην πρωτοβουλία).
Στη συνέχεια, παρομοίωσε τον αλβανικό παράγοντα στα Βαλκάνια με το γερμανικό στην Ευρώπη, ισχυριζόμενος ότι σήμερα οι Αλβανοί βρίσκονται σε προνομιούχα θέση, έχοντας δύο κράτη και τρεις πρωθυπουργός και ότι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούν.
Σε περίπτωση που Αλβανία και Κόσοβο δεν ενταχθούν στην Ε.Ε, «είναι νόμιμο δικαίωμά μας να επεκταθούμε προς την Αλβανία και η Αλβανία προς το Κόσοβο, σε κάθε τομέα συνεργασίας».
Θα τους πληρώσουν άσχημα αυτούς τους μεγαλοϊδεατισμούς οι άφραγκοι και πεινασμένοι κατσαπλιάδες της περιοχής.























































