ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φατίχ Ντονμέζ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τουρκικό γεωτρύπανο Αμπντουλχαμίτ Χαν ξεκίνησε χθες Τετάρτη την πρώτη του γεώτρηση στο πηγάδι Yorukler-1.
«Με τον “ιδρώτα” των μηχανικών μας και τις προσευχές του έθνους μας, το πλοίο μας θα είναι τυχερό και η γεώτρησή του θα είναι καρποφόρα» τόνισε ο Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Παράλληλα, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να έρθουν γρήγορα τα καλά νέα από τη Μεσόγειο, μετά τις θετικές εξελίξεις στη Μαύρη Θάλασσα.
Το έβδομης γενιάς γεωτρύπανο, που η τιμή του πλησιάζει τα 200 εκ. δολάρια, θα πραγματοποιήσει γεωτρήσεις στην περιοχή έως τις 7 Οκτωβρίου και αν χρειαστεί η παραμονή του θα παραταθεί.
Όπως είπε ο Τούρκος πρόεδρος, το νέο αυτό απόκτημα, είναι το σύμβολο του νέου ενεργειακού οράματος της Τουρκίας και το πρώτο βήμα του «ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου της χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο».























































