ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λαύριο, Σουλεϊμάν Σοϊλού, Τουρκία,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Άγκυρα επανέρχεται στους προκλητικούς ισχυρισμούς της για εκπαίδευση μελών του PKK στο Λαύριο, παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις της Αθήνας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλη Κωστίδη, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού έβαλε στο «κάδρο» τόσο τη Γερμανία όσο και τις ΗΠΑ ως χώρες που «υποθάλπουν» τρομοκράτες.
«Δυστυχώς η Ελλάδα και πάλι ενεργοποίησε τον στρατόπεδο του Λαυρίου, υπάρχει και η Γερμανία…
»Και παρά αυτή τη φάση, και παρόλο που αυτή η περίοδος είναι αυτή που η Ευρώπη και οι ΗΠΑ στηρίζουν περισσότερο το PKK, στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας είμαστε στην πιο πετυχημένη περίοδο μας» υποστήριξε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών.
Μέλη του ΡΚΚ εκπαιδεύονται στο στρατόπεδο του Λαυρίου στην Ελλάδα και στη συνέχεια πηγαίνουν στο Βόρειο Ιράκ, είχε υποστηρίξει εξάλλου το Φεβρουάριο ο Σοϊλού, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, λέγοντας τότε ότι το στρατόπεδο του Λαυρίου έχει ενεργοποιηθεί τους τελευταίους 7-8 μήνες.
«Υπάρχουν χώρες γύρω που θέλουν να χρησιμοποιήσουν όλη αυτή την πολυπλοκότητα, όπως η Ελλάδα.
»Για παράδειγμα, η Ελλάδα έχει ενεργοποιήσει το στρατόπεδο του Λαυρίου, το οποίο έχει τη σφραγίδα των Ηνωμένων Εθνών, υπέρ της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, εδώ και περίπου 7-8 μήνες», ισχυρίστηκε.
Ο Τούρκος υπουργός είχε ισχυριστεί ακόμη ότι διαβίβασαν αυτή την εικόνα στην ελληνική κυβέρνηση.
«Ξέρουμε ονομαστικά έναν-έναν αυτούς που μετέφερε το ΡΚΚ στο Λαύριο και ονομαστικά έναν- έναν τους τρομοκράτες που από το Λαύριο θα μεταφέρει στο βόρειο Ιράκ, πιο σωστά αυτούς που θέλει να κάνει τρομοκράτες τους ξέρουμε ονομαστικά έναν -έναν», υποστήριξε.
Όπως είπε, «εάν δεν είχαν ενεργοποιήσει το στρατόπεδο του Λαυρίου, η συμμετοχή φέτος στην τρομοκρατική οργάνωση θα ήταν μικρότερη».
























































