ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Εθνική Ομάδα αναλαμβάνει δράση την επόμενη εβδομάδα και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Κώστα Κωνσταντινίδη.
Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων μιλάει για τα δύο τελευταία παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Nations League, με την Κύπρο (24/9) και τη Β. Ιρλανδία (27/9) και το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στα τελικά του EURO 2024.
Γεννημένος στη Γερμανία, με θητεία σε τρεις ομάδες της Bundesliga, τη Χέρτα, την Κολωνία και το Αννόβερο, αναλύει το γερμανικό πρωτάθλημα και το σαββατιάτικο παιχνίδι Γκλάντμπαχ-Λειψία (19:30) τονίζοντας την αστάθεια που παρουσιάζουν εφέτος και οι δύο ομάδες.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μιλάει ακόμα για τα δύο κυριακάτικα ντέρμπι, της Serie A, Μίλαν-Νάπολι (21.45) και της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης (22.00).























































