ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι σκότωσε με ντρόουν αντάρτες του PKK

Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι σκότωσε με ντρόουν αντάρτες του PKK
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία ισχυρίστηκε την Κυριακή ότι «εξουδετέρωσε» επτά αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), συμπεριλαμβανομένου ενός ανώτερου στελέχους του κόμματος.

Δεν ήταν σαφές εάν οι αντάρτες του PKK σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν ή συνελήφθησαν, καθώς οι τουρκικές Αρχές χρησιμοποιούν τον όρο «εξουδετέρωση» για μέλη του PKK που χτύπησαν.

Μια ανώνυμη πηγή ασφαλείας μίλησε στο κρατικό πρακτορείο Anadolu ότι είπε ότι δύο ξεχωριστές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη «εξουδετέρωσαν» πέντε μέλη του PKK.

Ανέφερε ότι στα άτομα που στοχοποιήθηκαν ήταν ο Μεχμέτ Γκιουρμπούζ, τον οποίο η πηγή παρουσίασε ως ανώτερο στέλεχος του PKK με κόκκινη προκήρυξη στον τουρκικό κατάλογο των καταζητούμενων ατόμων.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού έγραψε στο Twitter ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έστησαν ενέδρα σε τρία μέλη του PKK στην περιοχή Γιουκσεκόβα της κουρδικής επαρχίας Χακάρι σε μια ξεχωριστή επιχείρηση.

Αποκάλυψε ότι δύο από τους Κούρδους αντάρτες «εξουδετερώθηκαν» ενώ ο τρίτος φέρεται να συνελήφθη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λαβρόφ: «Η Τουρκία καταλαβαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ μέλος της ΕΕ»

Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ

Ο Νίκος Δένδιας ΔΕΝ ξεχνά την Κύπρο και τους Έλληνες (Ελλαδίτες και Κυπρίους) που έπεσαν πολεμώντας την τουρκική ορδή

Η CIA αμφισβήτησε τις ισραηλινές πληροφορίες για την απειλή κατά του Τραμπ

«Φωτιές» στην Ιερουσαλήμ από διαρροές για αραβικό σχέδιο παραπλάνησης – Διαψεύδει εμπλοκή της Αιγύπτου ο Νετανιάχου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr