ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Βαξεβάνης, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη καταθέτει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με όσα του καταλόγισε ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξή του στον Αnt1, για εμπλοκή «στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το documentonews.gr ο Κ. Βαξεβάνης δηλώνει ότι καμία δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ δεν εμπλέκει το όνομα του σε τέτοιου είδους υπόθεση προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης που είχαμε την ατυχία να είναι πρωθυπουργός».
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία απέστειλε το Μέγαρο Μαξίμου στους κυβερνητικούς συντάκτες, ο πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός ο οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατ. δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο, με σκοπό τη δημιουργία τηλεοπτικού δικτύου εκπομπών στην Ελλάδα.
»Ήταν ο δημοσιογραφικός υπεύθυνος αυτής της πρωτοβουλίας. Αυτά είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται».
Σημειώνεται ότι το documentonews.gr αναφέρει ότι σε επικοινωνία που είχε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για να απαντήσει επισήμως ποια είναι η εν λόγω απόφαση, ο Γ. Οικονόμου δήλωσε ότι δεν θυμόταν αν η απόφαση είναι «το 2016 ή το 2017» προσθέτοντας ότι θα κάνει τα ανάλογα τηλεφωνήματα για να ενημερωθεί.
























































