Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΓΕΣ: Νεκρός ανθυπασπιστής σε στρατόπεδο της Αττικής την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία

ΓΕΣ: Νεκρός ανθυπασπιστής σε στρατόπεδο της Αττικής την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νεκρός βρέθηκε εντός στρατοπέδου της Αττικής ένας ανθυπασπιστής ΕΜΘ, όπως ενημέρωσε το ΓΕΣ.

Ο 46χρονος, αφού πρώτα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της μονάδας, στη συνέχεια μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΓΕΣ, τα αίτια του οποίου διερευνώνται.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον θάνατο του στρατιωτικού

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 07 Νοεμβρίου 2022, o ΕΜΘ Ανθυπασπιστής Κ.Μ, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Αττικής, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενώ εκτελούσε υπηρεσία εντός Στρατοπέδου.

»Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

»Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι η χώρα αντιμετωπίζει ορατή απειλή»

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Νίκος Δένδιας για 1821: «Η ιστορική μνήμη είναι ο οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου»

Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr