ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Λίβανος, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα έχει συνάντηση στην Αθήνα την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, με τον υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας του Λιβάνου, Αμπντάλα Μπου Χαμπίμπ, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας του τελευταίου στην Ελλάδα.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση περί ώρα 12.00.
Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες, μετά το πέρας των οποίων προγραμματίζεται η υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης για την κατάργηση θεώρησης εισόδου για κατόχους διπλωματικών και υπηρεσιακών διαβατηρίων, και Μνημονίου Κατανόησης στον τομέα της Διπλωματικής Εκπαίδευσης.
Στη συνέχεια, περί ώρα 13.20, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα προβούν σε κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.
Οι συζητήσεις μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να εστιάσουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω προώθηση των διμερών σχέσεων σε ευρύ φάσμα τομέων, στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο -συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης σύναψης Συμφωνίας οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ-, σε θέματα μετανάστευσης και στις σχέσεις ΕΕ – Λιβάνου.
























































