ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κιβωτός του Κόσμου,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για όσα συνέβαιναν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τις κακοποιήσεις παιδιών και τα οικονομικά της ΜΚΟ.
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως από άνθρωπο που εργαζόταν για τη δομή για πολλά χρόνια στις οικονομικές υπηρεσίες.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, σύμφωνα με το Mega, ανέφερε δύο χαρακτηριστικά γεγονότα:
Πρώτον, η δομή φαίνεται να έστελνε τα παιδιά στη Μυτιλήνη προκειμένου να μαζέψουν ελιές για λογαριασμό μεγάλων γαιοκτημόνων των περιοχών εκεί.
Τα παιδιά που πήγαιναν και μάζευαν τις ελιές δεν είχαν καμία απολύτως αμοιβή για την εργασία τους και τελικώς το ποσό το έπαιρνε η Κιβωτός του Κόσμου σε μορφή χορηγίας.
Μάλιστα προς διευκόλυνση των μετακινήσεων των παιδιών σε αυτά τα μέρη η δομή φαίνεται να «βάφτιζε» τα ταξίδια εργασίας σε κτήματα ως «εκπαιδευτικές» εκδρομές.
Δεύτερον, περίπου 115 εκατ. ευρώ φαίνεται να είναι ο τζίρος της Κιβωτού του κόσμου τα τελευταία 10 χρόνια και από αυτά τα 115 εκατ. ο εισαγγελέας διερευνά ήδη τα 89 εκατ. ευρώ.























































