ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παγκόσμιο Κύπελλο: «Κάζο» για τη Γερμανία, έμεινε έξω από τους «16»

Παγκόσμιο Κύπελλο: «Κάζο» για τη Γερμανία, έμεινε έξω από τους «16»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Γερμανία έκανε το καθήκον της, νίκησε με 4-2 την Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, αλλά υπολόγιζε χωρίς την Ιαπωνία, που νικώντας με 2-1 την Ισπανία στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ περάτωσε τις υποχρεώσεις της ως πρώτη.

Δεύτεροι στον όμιλο τερμάτισαν οι Ίβηρες στην ισοβαθμία (4 βαθμούς) με τους Γερμανούς, καθώς ήταν καλύτεροι στη διαφορά τερμάτων χάρις στο «τερατώδες» 7-0 επί της Κόστα Ρίκα, στην πρεμιέρα.

Στους «16» οι Ιάπωνες θα αντιμετωπίσουν την Κροατία και οι Ισπανοί το Μαρόκο, για μια θέση στα προημιτελικά του Κατάρ 2022, ενώ οι Γερμανοί θα πάρουν αύριο την πτήση για το Βερολίνο, μένοντας εκτός συνέχειας από τη φάση των ομίλων για δεύτερη συνεχή διοργάνωση, μετά τη Ρωσία το 2018.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη

Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία: Νίκησε με 1-0 τη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ

Κρίθηκε ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι για τις οικονομικές παραβιάσεις – Τι ακολουθεί

Η Ελλάδα «άλωσε» το Βελιγράδι στο 90’+5′, 2-1 τη Σερβία

Γερμανία-δημοσκόπηση: Παραίτηση Μερτς ζητά το 55% των πολιτών – Πρώτη η ακροδεξιά AfD

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr