ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαουδάραβας γιατρός έγινε “χασάπης” τζιχαντιστής

Σαουδάραβας γιατρός έγινε “χασάπης” τζιχαντιστής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσθηση προκαλούν στο Twitter οι φωτογραφίες του νεαρού Σαουδάραβα γιατρού που εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος.

Στη μία φωτογραφία ο γιατρός ποζάρει κανονικά με τη λευκή ιατρική στολή, πολιτισμένος, ανθρώπινος, ένας άνθρωπος που έχει ορκιστεί να σώζει ζωές.

Στις άλλες δύο ο ίδιος άνθρωπος φωτογραφίζεται ένοπλος, αλλά πιο τρομακτική είναι η εικόνα του που κραδαίνει και επιδεικνύει ένα στρατιωτικό μαχαίρι με απειλητικές διαθέσεις.

giatros

Πραγματικά, κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να γνωρίζει τι είναι αυτό που μπορεί να μετατρέψει ένα νεαρό επιστήμονα, ένα γιατρό για την ακρίβεια, σε τζιχαντιστή χασάπη.

Πάντως, δεν είναι ο μοναδικός γιατρός που σφάζει… χειρουργικά για το Ισλαμικό Κράτος. Θυμηθείτε την εικόνα της γιατρίνας τζιχαντίστριας που πόζαρε με κομμένα κεφάλια.

giatrina

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα – Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα

Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ

Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;

Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr