ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με καυστικό τρόπο σχολίασε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει ότι η ανακοίνωση της ΝΔ «αποδεικνύει την ελαστικότητα Μητσοτάκη σε θέματα διαφθοράς».
Παράλληλα σημειώνει ότι Κυριάκος Μητσοτάκης «προσπαθεί ταυτόχρονα να παραπληροφορήσει τους Ελληνες πολίτες προστατεύοντας μια εκλεκτή του».
«Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι η υπόθεση Σπυράκη —που ελέγχεται από τον OLAF— είναι “διοικητική διαφορά” αποδεικνύει την ελαστικότητα Μητσοτάκη σε θέματα διαφθοράς.
»Που προσπαθεί ταυτόχρονα να παραπληροφορήσει τους Έλληνες πολίτες προστατεύοντας μια εκλεκτή του — που είχε εκπρόσωπο. Έτσι απλά».
























































