ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

















































Τουρκία: Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα προσωρινής μετεγκατάστασης της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής
Συρία: Τι φαίνεται να συμφωνούν οι Κούρδοι (SDF) με τους τζιχαντιστές της Δαμασκού
Η NASA δημοσίευσε νέο χάρτη του Σύμπαντος: Το διαστημικό τηλεσκόπιο «SPHEREx» και τα 102 χρώματα του ουρανού
Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασκευάσει πυρηνικό σταθμό στη Σελήνη μέσα σε μια δεκαετία
Μέχρι τέλος του έτους: Χρυσός: 4.600 δολάρια ανά ουγγιά - Ασήμι: 75 δολάρια ανά ουγγιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στροφή 180 μοιρών θα πραγματοποιήσει ο καιρός τις προσεχείς ημέρες, με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες να δίνουν τη θέση τους στο τσουχτερό κρύο.
Όπως είχε ήδη προαναγγείλει το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά θερμών αερίων μαζών προς τη χώρα και την άνοδο της θερμοκρασίας σε τιμές αρκετά πάνω από τις συνήθεις για την εποχή.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η άνοδος της θερμοκρασίας κορυφώθηκε το Σάββατο, ενώ την Κυριακή 18/12 οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν στη Νότια Ελλάδα, αλλά θα αρχίσουν να υποχωρούν στα κεντρικά και βόρεια.
Το διήμερο Δευτέρα 19/12 και Τρίτη 20/12 η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη αλλά σημαντικότατη πτώση (μεγαλύτερη των 10 βαθμών) σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ λόγω της επικράτησης πολύ ενισχυμένων βοριάδων οι αισθητές θερμοκρασίες θα είναι αρκετά χαμηλές.






















































