ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σκάνδαλο Novartis,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο φερόμενος ως «Μάξιμος Σαράφης» ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξε η Δικαιοσύνη στους άλλους δύο κατηγορουμένους οι οποίοι επίσης απολογήθηκαν το Σάββατο και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν μπουν στο ανακριτικό γραφείο με το δικηγόρο του, ο 50χρονος εξέφρασε φόβους για τη ζωή του.
Ο κατηγορούμενος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε μέσα από τα κρατητήρια αποκαλύπτοντας ο ίδιος το πραγματικό του όνομα αρνείται οποιαδήποτε ποινική εμπλοκή στην υπόθεση και αποδίδει τη σύλληψη του σε πολιτικούς λόγους κάνοντας λόγο για στοχοποίηση του από το 2018 συνδέοντας τη με την υπόθεση της Νοβαρτις.























































