ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σκάνδαλο Novartis,


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο φερόμενος ως «Μάξιμος Σαράφης» ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξε η Δικαιοσύνη στους άλλους δύο κατηγορουμένους οι οποίοι επίσης απολογήθηκαν το Σάββατο και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν μπουν στο ανακριτικό γραφείο με το δικηγόρο του, ο 50χρονος εξέφρασε φόβους για τη ζωή του.
Ο κατηγορούμενος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε μέσα από τα κρατητήρια αποκαλύπτοντας ο ίδιος το πραγματικό του όνομα αρνείται οποιαδήποτε ποινική εμπλοκή στην υπόθεση και αποδίδει τη σύλληψη του σε πολιτικούς λόγους κάνοντας λόγο για στοχοποίηση του από το 2018 συνδέοντας τη με την υπόθεση της Νοβαρτις.























































