ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Κυριακή, Ουκρανοί στρατιώτες έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκπαιδευτούν στα άρματα μάχης Challenger 2, όπως ανακοίνωσε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας στο Twitter.
«Τα ουκρανικά πληρώματα αρμάτων μάχης έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους για τον συνεχή αγώνα τους εναντίον της Ρωσίας.
»Το Ηνωμένο Βασίλειο θα παράσχει άρματα μάχης Challenger 2 στην Ουκρανία μαζί με χώρες-εταίρους παγκοσμίως – επιδεικνύοντας τη δύναμη υποστήριξης προς την Ουκρανία, διεθνώς», δήλωσε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.
Η βρετανική κυβέρνηση ενέκρινε την παροχή στην Ουκρανία Challenger 2. Τέσσερα θα παραδοθούν αμέσως και οκτώ αργότερα.
























































