ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει νέα εισροή προσφύγων από τη Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό της περασμένης εβδομάδας», δήλωσε τη Δευτέρα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Ο ίδιος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι υπάρχει νέα εισροή προσφύγων από τη Συρία στην Τουρκία.
«Δεν είναι αληθείς. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό, αποκλείεται», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η ανθρωπιστική βοήθεια στις περιοχές της Συρίας που ελέγχονται από τους ισλαμιστές παραδίδεται μέσω του συνοριακού περάσματος Μπαμπ Αλ Χάουα και η Τουρκία είναι έτοιμη να ανοίξει δύο νέα συνοριακά περάσματα από την επαρχία Κιλίς μετά τον σεισμό, δήλωσε ο Τσαβούσογλου.
«Όλα αυτά τα συνοριακά περάσματα προορίζονται για τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας.
»Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Σύροι έρχονται στην Τουρκία μέσω αυτών των σημείων», είπε.
«Διευκολύνουμε την ανθρωπιστική βοήθεια για τους Σύρους, αλλά δεν επιτρέπουμε νέα εισροή Σύρων προσφύγων. Είναι δύο ξεχωριστά ζητήματα», πρόσθεσε.






















































