ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ανατολικής Μάνης και ιδιαίτερα του Κότρωνα με την είδηση της αυτοκτονίας 43χρονου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αυτόχειρας φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, που κατείχε νόμιμα, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου.
Άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος του 43χρονου που άκουσαν τον πυροβολισμό έσπευσαν στο σημείο και τον βρήκαν σε λίμνη αίματος και με το όπλο στο χέρι, όπως αναφέρει o lakonikos.gr.
Άμεσα ο άνδρας διεκομίσθη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ωστόσο έφερε πολύ βαριά τραύματα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δυστυχώς, κατέληξε.
Πρόκειται για τον γιο γνωστής τηλεμαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου, ο οποίος δραστηριοποιείτο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια με τις αρχές να αναζητούν τα κίνητρα που τον οδήγησαν στον θάνατο.
Η Αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροτομής, ενώ έχει ξεκινήσει και λαμβάνει ήδη καταθέσεις από συγγενικά του πρόσωπα και φίλους.























































