ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αδιανόητες οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα αμφισβητήσει την εκλογική διαδικασία, γεγονός που φανερώνει τον πανικό του για το εκλογικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στο «Κόκκινο 105,5».
«Βρισκόμαστε μπροστά στην προοπτική της πολιτικής αλλαγής, γεγονός που ο κ. Μητσοτάκης έχει αντιληφθεί και για αυτό καταφεύγει σε τέτοιες μεθοδεύσεις που θυμίζουν «κόλπα» της Δεξιάς περασμένων εποχών» τόνισε ο κ. Χαρίτσης.
«Το ζήτημα των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων αποτελεί το νούμερο ένα οικονομικό αλλά κυρίως κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί τους πολίτες» συνέχισε ο Αλ. Χαρίτσης.
Αναφερόμενος στην χθεσινή συνάντηση με την Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε θεσμική ενημέρωση για την πορεία της ελληνική οικονομίας και κατέθεσε τις θέσεις του σε σχέση με τον ρόλο των τραπεζών και τη χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας αλλά βεβαίως και σε σχέση με το κρίσιμο ζήτημα της κυβερνητικής πολιτικής που έχει οδηγήσει στην άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και στην έκρηξη των πλειστηριασμών».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες τις αναλυτικές του προτάσεις για το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και της ρύθμισης των κόκκινων δανείων» ανέφερε ο κ. Χαρίτσης και κατέληξε λέγοντας ότι, «τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε μια αύξηση του ιδιωτικού χρέους που αγγίζει τα 40 δισ. ευρώ που θα οδηγήσει σε μια νέα γενιά κόκκινων δανείων.
»Απαιτούνται ολιστικού χαρακτήρα μέτρα και όχι προεκλογικού χαρακτήρα ημίμετρα όπως αυτά που εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης».
























































