Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο σύντροφος της Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Εύα Καϊλή: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο σύντροφος της Φραντσέσκο Τζιόρτζι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Mε ηλεκτρονικό βραχιολάκι αποφυλακίζεται ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, η οποία εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη, Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Βελγίου έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση μέσα σε 24 ώρες για την απόφαση αποφυλάκισης του Τζόρτζι, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν θα συμβεί.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι μετά την εξέλιξη αυτή, η αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή καθίσταται ακόμη μια αμφίβολη.

Οι Βέλγοι δικαστές βγάζοντας εκτός φυλακής τον σύντροφο της οι Βέλγοι δικαστές αποδομούν την υπερασπιστική γραμμή της Ελληνίδας ευρωβουλευτή ότι είναι κρίσιμης σημασίας η αποφυλάκισή της με βραχιολάκι για να μπορεί να φροντίζει την μικρή κόρη της, αφού πλέον αυτόν τον ρόλο θα μπορεί να τον παίξει ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, πατέρας του δίχρονου κοριτσιού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοκαΐνη και Μπανάνες: Πώς διακινητές των Βαλκανίων χρησιμοποίησαν φορτία φρούτων για τη λαθραία διακίνηση ναρκωτικών

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...