ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιαζίντι, Ιράκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μονάδες Αντίστασης του Σινγκάλ (YBŞ), Τουρκία,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βράδυ της Δευτέρας κηδεύτηκε ο διοικητής των YBŞ, της πολιτοφυλακής των Κούρδων Γιαζίντι στο Ιράκ, Αγκίρ Τζεφρί, ο οποίος σκοτώθηκε από επίθεση που πραγματοποίησε το τουρκικό κράτος με ένοπλο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (ντρόουν).
Στην κηδεία παρευρέθηκαν οι Μονάδες Αντίστασης του Σινγκάλ (YBŞ) και ο λαός του Σινγκάλ/Σιντζάρ.
Ο δολοφονημένος από τους Τούρκους Αγκίρ Τζεφρί τάφηκε ακριβώς δίπλα στον αδελφό του, Χετζί Ξελέφ, που επίσης δολοφονήθηκε από τους Τούρκους.
Το τουρκικό κράτος έπληξε νωρίτερα τη Δευτέρα όχημα των δυνάμεων των YBŞ με ντρόουν κοντά στο χωριό Μπεχραβά, κοντά στην πόλη Χανεσόρ στο Σιντζάρ/Σινγκάλ.
Ο διοικητής Αγκίρ Τζεφρί, είδε από κοντά τη σφαγή του λαού των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος το 2014.
Εντάχθηκε στις τάξεις του αγώνα για την απελευθέρωση του Σιντζάρ/Σινγκάλ από τους μισθοφόρους του Ισλαμικού Κράτους.
Ο αδερφός του Τζεφρί, Χετζί Ξιντίρ Ξελέφ, σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή που πραγματοποίησε το τουρκικό κράτος εναντίον του νοσοκομείου Σικενίγιε το 2021.

























































