Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλία-δημοσκόπηση: H Λεπέν ωφελημένη από την έκρηξη οργής κατά Μακρόν λόγω συνταξιοδοτικού

Γαλλία-δημοσκόπηση: H Λεπέν ωφελημένη από την έκρηξη οργής κατά Μακρόν λόγω συνταξιοδοτικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ακροδεξιό κόμμα «Εθνικός Συναγερμός» της Μαρίν Λεπέν είναι, σύμφωνα με δημοσκόπηση, ο βασικός ωφελημένος της κρίσης που έχει ξεσπάσει στη Γαλλία με αφορμή το συνταξιοδοτικό.

Ειδικότερα σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας IFOP που δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα Le Journal de Dimanche, αν γίνονταν σήμερα εκλογές το κόμμα της Μαρίν Λεπέν από το 21% που έλαβε στις βουλευτικές εκλογές του 2022 θα ανέβαινε στο 26%.

Στο ίδιο ποσοστό θα βρισκόταν και η αριστερή παράταξη του Ζαν Λυκ Μελανσόν η οποία το 2022 έλαβε 25%.

Η συμπαράταξη των κομμάτων που στηρίζουν τον πρόεδρο Μακρόν από το 27% θα έπεφτε στο 22%, ενώ το κεντροδεξιό κόμμα των Ρεπουμπλικανών από το 11% θα έπεφτε στο 10%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Τσουκαλάς: Βαθιά υποκρισία Μητσοτάκη η αναθεώρηση του άρθρου 86 που εργαλειοποίησε για να μην παραπεμφθούν υπουργοί του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr