ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: Τα 50.000 που πλήρωσε ο Παπαθανάσης για δάνειο 2 εκατ. ευρώ «ήταν πολλά»

Άδωνις: Τα 50.000 που πλήρωσε ο Παπαθανάσης για δάνειο 2 εκατ. ευρώ «ήταν πολλά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πλήρη κάλυψη παρείχε στον Νίκο Παπαθανάση ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ισχυρίστηκε πως η Eurobank δεν ευνόησε τον κ. Παπαθανάση, κρίνοντας πως τα 50.000 ευρώ που πλήρωσε στην τράπεζα «ήταν πολλά» για να αρθεί από την εγγύηση του εταιρικού δανείου ύψους περίπου 2 εκατ ευρώ το μερίδιο του αναπληρωτή υπουργού επί ακινήτου στη Νέα Σμύρνη.

Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε, επίσης, πως «το προσωνύμιο “αδιευκρίνιστος” είναι από την εισαγγελική πρόταση αρχειοθέτησης για τη Novartis», ενώ απέρριψε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη συμπερίληψη των δανειακών ρυθμίσεων στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης αιρετών.

«Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον κ. Παπαθανάση με τις βολικές ρυθμίσεις της εγγύησης ενός μεγάλου δανείου, αλλά και της δράσης του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Καππάτου που επιχείρησε να βγάλει στο σφυρί δύο κατοικίες ευάλωτων νοικοκυριών, εξοργίζουν τους δανειολήπτες που γονατίζουν από την αύξηση των επιτοκίων και την ακρίβεια» τόνισε νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου και πρόσθεσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επανέφερε την τροπολογία με την οποία οι πολιτικοί θα δηλώνουν στο πόθεν έσχες και τα δάνεια που έχουν λάβει και τις ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησαν για την αποπληρωμή τους.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυβέρνηση δέχθηκε για το πολυνομοσχέδιο, πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση και τους υπόλοιπους φορείς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...