ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Κούρδοι γάζωσαν 27 τζιχαντιστές σε ενέδρα (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος: Κούρδοι γάζωσαν 27 τζιχαντιστές σε ενέδρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ενέδρα θανάτου έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου 27 τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος στην Κομπάνι, την ώρα που επιχειρούσαν να συντονίσουν μία μαζική επίθεση για να διασπάσουν τις θέσεις των Κούρδων του YPG.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANHA οι σφοδρές συγκρούσεις μαίνονταν μέχρι τα ξημερώματα στην ανατολική πλευρά της Κομπάνι, όπου μαχητές του YPG περίμεναν τους τζιχαντιστές μέχρι να προχωρήσουν αρκετά μέσα στην πόλη και μετά τους επιτέθηκαν αφού πρώτα τους είχαν περικυκλώσει.

Οι δρόμοι στην περιοχή γέμισαν από σορούς τζιχαντιστών, ενώ οι Κούρδοι μαχητές κατάφεραν να καταστρέψουν και ένα άρμα μάχης του Ισλαμικού Κράτους.

Στη συνέχεια, το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες τους βομβαρδισμούς της περιοχής, έχοντας υποστεί ήδη βαριές απώλειες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας Κούρδος πολίτης, ο Μιχεμέντ Χέμε (Mihemed Heme).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα – Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα

Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ

Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση του Ιράκ

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr