Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Θέτει σε υψηλή επιφυλακή τον Στόλο του Ειρηνικού

Ρωσία: Θέτει σε υψηλή επιφυλακή τον Στόλο του Ειρηνικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

HΡωσία έθεσε σε υψηλή επιφυλακή τον Στόλο της του Ειρηνικού στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής επιθεώρησης που αποσκοπεί στην ανάπτυξη των αμυντικών του δυνατοτήτων, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

«Ο κύριος στόχος αυτής της επιθεώρησης είναι να αυξηθεί η ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να απωθήσουν την επίθεση πιθανού εχθρού από την κατεύθυνση του ωκεανού και της θάλασσας», ανέφερε ο Σοϊγκού σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση.

Κατά την άσκηση θα γίνει επίσης προσομοίωση εχθρικής απόβασης στο νησί Σαχαλίνη της Ρωσίας και στις Κουρίλες Νήσους, κάποιες από τις οποίες διεκδικούνται από την Ιαπωνία σε εδαφική διαμάχη που χρονολογείται από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας Βαλέρι Γκεράσιμοφ δήλωσε ότι οι ναυτικές δυνάμεις της Ρωσίας θα αναπτυχθούν σε περιοχές εκπαίδευσης και θα διεξάγουν ασκήσεις μάχης στο πλαίσιο της άσκησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πούτιν προς Τεχεράνη: Η Ρωσία στέκεται στο πλευρό του Ιράν

Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία

Δύο δημοσιογράφοι του RT τραυματίστηκαν στον Λίβανο – Δεν ήταν «τυχαίο» καταγγέλλει η Ρωσία

Πλοία με ρωσικό αργό σπάνε το εμπάργκο των ΗΠΑ στην Κούβα

Στη Μόσχα ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν, Μοτζταμπά Χαμενεΐ – Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr