ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συναγερμό τέθηκε το πρωί της Τρίτης (9/5) η Αστυνομία της Λαμίας για μία γυναίκα που είχε βγει στο μπαλκόνι της, είχε περάσει το διαχωριστικό κάγκελο και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό από τον πρώτο όροφο.
Σύμφωνα με το lamianow.gr η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε με λυγμούς.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μία γυναίκα –κατά πληροφορίες η μητέρα της– η οποία βρισκόταν μαζί της στο διαμέρισμα, επέδειξε έγκαιρα αντανακλαστικά προλαβαίνοντας να την κρατήσει και να την πείσει να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.
Εμβρόντητοι οι περαστικοί ακινητοποιήθηκαν μπροστά στο συμβάν, κλήθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ενώ η γυναίκα ευτυχώς μπήκε στο διαμέρισμα και οι δικοί της άνθρωποι την ηρέμησαν πριν οι αστυνομικοί την οδηγήσουν στο κτήριο της Δ.Α. Φθιώτιδας.























































