ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»
Ελληνικός στρατός με τεθωρακισμένα στη Γάζα
1η Μαΐου 1944 - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οι Έλληνες στέκονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ μπροστά στο γερμανικό απόσπασμα - Ο Τσίπρας ζητά οι
Ο Μάρκο Ρούμπιο (ΥΠΕΞ ΗΠΑ) με τον Κούρδο στρατηγό Μαζλούμ Άμπντι (SDF) και την Κούρδισσα ΥΠΕΞ της AANES Ιλχάμ Εχμέντ
Ισραηλινή βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την απόφαση να υπάρχουν αντιπρόσωποι του κόμματος σε όλα τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλώντας με αυτή τη στάση του σοβαρά ερωτήματα αφού είναι αυτονόητη και κοινή πρακτική για τα μεγάλα κόμματα να έχουν αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά τμήματα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε άγνωστο για ποιο λόγο ενοχλημένος και υποστήριξε ότι «τα παράλληλα αποτέλεσμα θυμίζουν τα παράλληλα νομίσματα του ΣΥΡΙΖΑ», και συμπλήρωσε ότι «δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την εκλογική διαδικασία».
Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αξιοποιώντας την τεχνολογία δημιούργησε και ενεργοποιεί μηχανισμό συλλογής και έγκαιρης καταγραφής και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων, από κάθε εκλογικό τμήμα σε ολόκληρη τη χώρα.
























































