ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ποινικά υπόλογος για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα ζητεί η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος να καταστεί ο επικεφαλής διαφόρων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Παναγιώτης Δημητράς.
Κατά την έρευνα της Αρχής, φαίνεται να προκύπτει ότι ο κ. Δημητράς, μέσω των ΜΚΟ στις οποίες ήταν επικεφαλής, εισέπραττε χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκούς και άλλους φορείς για να τις διαθέσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ωστόσο, εκείνος τις διέθετε κατά το δοκούν.
Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής, το οποίο έχει ήδη διαβιβαστεί στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για την άσκηση ποινικών διώξεων, ο κ. Δημητράς φέρεται να έχει διαπράξει αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.
Η Αρχή έχει ήδη διατάξει τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Π. Δημητρά αλλά και των ΜΚΟ που ελέγχει.























































