Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Και νέα τραγωδία με θάνατο γυναίκας που περίμενε ώρες ασθενοφόρο

Απίστευτο: Και νέα τραγωδία με θάνατο γυναίκας που περίμενε ώρες ασθενοφόρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέσα σε λίγα 24ωρα σημειώθηκε ένα ακόμη, το τρίτο, τραγικό περιστατικό θανάτου λόγω έλλειψης ασθενοφόρων και διασωστών που επιβεβαιώνει την κατάρρευση του συστήματος δημόσιας Υγείας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μετά τον τραγικό θάνατο της 63χρονης στην καρότσα αγροτικού στην Κω και της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη, την τελευταία της πνοή άφησε σε πεζοδρόμιο της Ουρανούπολης Χαλκιδικής μία 63χρονη τουρίστρια από τη Ρουμανία, με τους κατοίκους της περιοχής να αναφέρουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε περισσότερο από μία ώρα να φτάσει στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αποβιβάστηκε με την παρέα της στην παραλία της Ουρανούπολης από καραβάκι, με το οποίο έκανε κρουαζιέρα σε κοντινές παραλίες.

Ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο, γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιουνίου, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Ιδιώτης γιατρός έσπευσε αμέσως και της έκανε ΚΑΡΠΑ με απινιδωτή, αλλά η γυναίκα δεν κατάφερε να επανέλθει.

Το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, χρειάστηκε περίπου μία ώρα και 15 λεπτά για να φτάσει στο σημείο.

Το γεγονός αυτό αναδεικνύει για μία ακόμα φορά το τεράστιο έλλειμμα δομών υγείας που υπάρχει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για ολόκληρη τη Χαλκιδική, με τους περίπου ένα εκατομμύριο τουρίστες και κατοίκους κάθε Σαββατοκύριακο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχουν πέντε κέντρα υγείας και ένα νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Συναγερμός για τη γρίπη: Δώδεκα νέοι θάνατοι, 19 ασθενείς σε ΜΕΘ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr