ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ιδιωτικός Στρατός Βάγκνερ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία,


















































Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική συνομιλία είχε ο Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο ενημέρωσε για την κατάσταση στη Ρωσία σε σχέση με την ένοπλη εξέγερση της «Wagner», αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.
«Με πρωτοβουλία της τουρκικής πλευράς, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
»Ο πρόεδρος της Ρωσίας ενημέρωσε για την κατάσταση στη χώρα σε σχέση με την απόπειρα ένοπλης εξέγερσης», αναφέρει το Κρεμλίνο.
Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο Ερντογάν εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στα βήματα της ρωσικής ηγεσίας.























































