ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξάντρ Λουκασένκο, Βλάντιμιρ Πούτιν, Γιεβγκένι Πριγκόζιν, Ιδιωτικός Στρατός Βάγκνερ, Λευκορωσία, Ρωσία,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε μήνυμα μετά την πρώτη εμφάνιση του ηγέτη της Βάγκνερ του Γεβγκένι Πριγκόζιν και μετά τη λήξη της ανταρσίας της μισθοφορικής οργάνωσης του και τόνισε πως «οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε λίγα λεπτά σε έκτακτο διάγγελμα, τονίζοντας πως ορισμένοι προσπάθησαν να βάλουν τους Ρώσους να σκοτωθούν μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν, αφού τελικά αποφεύχθηκε η αιματοχυσία.
«Η ένοπλη εξέγερση θα είχε κατασταλεί ούτως ή άλλως», είπε χαρακτηριστικά και σχολιάζοντας τις καταρρίψεις αεροσκαφών που πιθανώς ανήκαν στο τακτικό στρατό, είπε ότι το «θάρρος των νεκρών πιλότων» έσωσε τη Ρωσία.
Ωστόσο, χαρακτήρισε ως «πατριώτες» τη «συντριπτική πλειοψηφία» των μισθοφόρων της Βάγκνερ, αναφέροντας πως «με το να γυρίσουν πίσω απέφυγαν περαιτέρω αιματοχυσία».
-Να υπογράψουν συμβόλαιο με το υπουργείο Άμυνας,
-Να επιστρέψουν στην πατρίδα τους,
-Να μεταβούν στη Λευκορωσία.























































