ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Μουτσινάς έριξε «αυλαία» την Παρασκευή 30 Ιουνίου στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» μετά από τέσσερα χρόνια στον ΣΚΑΪ.
Όπως ήταν φυσικό, η Ματίνα Νικολάου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.
Στην εκπομπή, που διήρκησε σχεδόν πέντε ώρες, ο παρουσιαστής υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων, ενώ στο φινάλε αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με τον δικό του τρόπο.
Λίγες ώρες μετά το φινάλε η Ματίνα Νικολάου έκανε μια ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε τη «Bάνια» μέσω Instagram, ενώ ευχαρίστησε δημόσια και τον Νίκο Μουτσινά.
«Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λίγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της!
»Νίκο Μουτσινά μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο!
»Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπώ!» έγραψε η Ματίνα Νικολάου.























































