ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Μουτσινάς έριξε «αυλαία» την Παρασκευή 30 Ιουνίου στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» μετά από τέσσερα χρόνια στον ΣΚΑΪ.
Όπως ήταν φυσικό, η Ματίνα Νικολάου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.
Στην εκπομπή, που διήρκησε σχεδόν πέντε ώρες, ο παρουσιαστής υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων, ενώ στο φινάλε αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με τον δικό του τρόπο.
Λίγες ώρες μετά το φινάλε η Ματίνα Νικολάου έκανε μια ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε τη «Bάνια» μέσω Instagram, ενώ ευχαρίστησε δημόσια και τον Νίκο Μουτσινά.
«Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λίγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της!
»Νίκο Μουτσινά μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο!
»Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπώ!» έγραψε η Ματίνα Νικολάου.























































