ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παιδικά Χωριά SOS,


















































Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη που «ξεγύμνωνε» τους δανειολήπτες
Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής - Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»
Euroleague: Ατσάλινος Ολυμπιακός και κορυφή μετά την νίκη 84-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκκληση για τρόφιμα κάνουν τα παιδικά χωριά SOS, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και δυσκολεύονται να καλύψουν τις ποσότητες που χρειάζονται.
Μεγάλες, επίσης, είναι οι ανάγκες και στα είδη καθαρισμού: σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, υγρό σαπούνι πιάτων, υγρά καθαριότητας, χαρτί κουζίνας και χαρτί υγείας.
Ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαππας ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή, τόνισε ότι τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των οικογενειών που δεν ανταπεξέρχονται στην ανατροφή των παιδιών τους.























































