ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Οικονομική Ύφεση,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ύφεση έχει πλήξει και την νότια Ιταλία, που πλέον αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα, με τις γεννήσεις να υπολείπονται των θανάτων.
Τα τελευταία επτά χρόνια συνεχόμενης ύφεσης στη Νότια Ιταλία τα συνολικά εισοδήματα των κατοίκων, μειώθηκαν κατά 15% ενώ χάθηκαν 800.000 θέσεις εργασίας και τα νοικοκυριά σε κατάσταση ένδειας ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο.
Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης , σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα , οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις στην Νότια Ιταλία, η οποία απειλείται τα επόμενα χρόνια από πραγματικό δημογραφικό τσουνάμι με απρόβλεπτες συνέπειες.
Τα χρόνια προβλήματα του ιταλικού Νότου, είναι εμφανή και σε ότι αφορά την απασχόληση των γυναικών, καθώς μόνον μια στις πέντε έχει καταφέρει να βρει δουλειά.






















































