ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άρχισε την Παρασκευή το πρωί η διαδικασία κατάταξης των νεοσυλλέκτων ΕΣΣΟ 2023 στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου.
Με την χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας και χωρίς την όποια εξωτερική παρέμβαση, οι νεοσύλλεκτοι τοποθετήθηκαν στις μονάδες που θα υπηρετήσου, βάσει των υπηρεσιακών αναγκών της Εθνικής Φρουράς.
Λαμβάνοντας την ίδια ώρα υπόψη, τα στοιχεία και δεδομένα που καταχώρησε ο κάθε νεοσύλλεκτος κατά την υποβολή της αίτησης του για κατάταξη.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μιχάλης Γιωργάλλας, διαβεβαίωσε τους εθνοφρουρούς ότι το Υπουργείο του θα λάβει όλα τα μέτρα, προκειμένου να είναι ομαλή η προσαρμογή των νεοσυλλέκτων στο νέο περιβάλλον που θα καλεστούν να υπηρετήσουν από τις 10 Ιουλίου.
Καθ’ όλη την διάρκεια των 14 μηνών της θητείας τους θα έχουν όλη την υποστήριξη από πλευράς της Εθνικής Φρουράς προκειμένου η θητεία τους να είναι παραγωγική και αποτελεσματική και για τους ίδιους.
Η προσπάθεια, πρόσθεσε, ο κ. Γιωργάλλας, είναι η Εθνική Φρουρά να είναι μια δεύτερη οικογένεια για 14 μήνες η οποία θα υποστηρίξει και θα βοηθήσει τα παιδιά τους για να περάσουν στη φάση της ενηλικίωσης.























































