ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το βλέμμα στις δημοτικές εκλογές του 2024 ο Ταγίπ Ερντογάν κλιμακώνει τη ρητορική εναντίον της αντιπολίτευσης καλώντας τον αρχηγό του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να παραιτηθεί μετά τη συντριπτική του ήττα «ακολουθώντας το παράδειγμα του Αλέξη Τσίπρα».
«Κοίτα, στην Ελλάδα ο Τσίπρας έχασε τις εκλογές.
»Τι έκανε; Τα παράτησε», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε τελετή εγκαινίων σειράς έργων χτες στην Αργυρούπολη του Πόντου.
«Ο Τσίπρας στην Ελλάδα ήταν τόσο ευαίσθητος σε αυτό το θέμα, αλλά για εσένα αυτό δεν υπάρχει.
»Εσύ έχασες από εμάς, όχι μία, αλλά όλες τις εκλογές, αλλά χωρίς ντροπή, χωρίς αναστολή παραμένεις στη θέση σου», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος μετά την ήττα του στις εκλογές διαμήνυσε ότι «δεν θα δαμάσει την βούλησή μας ένας ολιγάρχης».























































