Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεντβέντεφ: «Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της “ρωσικής γης” η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος»

Μεντβέντεφ: «Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της “ρωσικής γης” η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ουκρανία, Ρωσία,

Νέες απειλές εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας και της Δύσης, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρει ότι «Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την “παγκόσμια πυρηνική φωτιά” να φουντώσει».

«Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της “ρωσικής γης”, δηλαδή τις κατεκτημένες από τη Ρωσία ουκρανικές περιοχές, η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος», απειλεί για ακόμη φορά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Το μήνυμα Μεντβέντεφ

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αποκρούοντας την αντεπίθεση του συλλογικού εχθρού, προστατεύουν τους πολίτες της Ρωσίας και της γης μας.

»Αυτό είναι προφανές σε όλους τους αξιοπρεπείς ανθρώπους.

»Αλλά πέρα από αυτό, αποτρέπουν τις παγκόσμιες συγκρούσεις.

»Άλλωστε, αν φανταστούμε ότι η επίθεση των Ουκρομπαντεριστών (σ.σ Στέπαν Μπαντέρα, ο θεωρητικός του ουκρανικού εθνικισμού που συνεργάστηκε με του Ναζί) με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ ήταν επιτυχής και καταλάμβαναν μέρος της γης μας, τότε θα έπρεπε, δυνάμει των κανόνων του διατάγματος του Προέδρου της Ρωσίας της 06/02 /2020, να προχωρήσουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων.

»Απλώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.

»Επομένως, οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας.

»Δεν αφήνουν την παγκόσμια πυρηνική φωτιά να φουντώσει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Μητσοτάκης: Εάν δεν υπάρχει πλειοψηφία, το πρώτο κόμμα οφείλει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr