ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών από τη Βουλγαρία συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας κι οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή εθνικών συμβόλων κι αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και αυτόπτες μάρτυρες, ο 35χρονος Βούλγαρος το βράδυ της Παρασκευής κατευθύνθηκε προς τον λιμενοβραχίονα του επιβατικού λιμένα «Απόστολος Παύλος» και αφού υπέστειλε την ελληνική σημαία που κυμάτιζε, ανύψωσε αυτή της πατρίδας του.
Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν τις λιμενικές Αρχές που έσπευσαν στο σημείο και προσπάθησε να συλλάβουν τον 35χρονο άντρα ο οποίος πρόβαλε αντίσταση, εξύβριζε τους λιμενικούς και φώναζε ότι οι περιοχές αυτές ανήκουν στη Βουλγαρία.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω συλληφθείς είχε απασχολήσει και άλλη μια φορά τις Αρχές με ανάλογο περιστατικό καθώς φέρεται να είναι μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης που πρεσβεύει πως η Καβάλα και οι περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας ανήκουν στη γειτονική χώρα και όχι στην Ελλάδα.
























































