ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για F/B Blue Horizon | Blue Star Ferries, Αντώνης Καρυώτης, Δολοφονίες, Κρήτη, Πειραιάς, Πνιγμός, Φέρι Μποτ,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθησαν, με εντολή εισαγγελέα, ο καπετάνιος και τρία μέλη πληρώματος για το αποτρόπαιο συμβάν στον Πειραιά, κατά το οποίο 36χρονος επιβάτης προσπαθούσε να ανέβει στο «Blue Horizon» και δύο άτομα από το πλήρωμα τον έσπρωξαν έξω από το πλοίο που συνέχιζε τις διαδικασίες απόπλου με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρει τραγικό τέλος.
Σημειώνεται ότι στον καταπέλτη βρίσκονταν το νούμερο 2 του πλοίου, ο ύπαρχος, όπως και ο λοστρόμος, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Στους τέσσερις που συνελήφθησαν και ο αξιωματικός του καταστρώματος.
Η εταιρεία άλλαξε το πλήρωμα και το πλοίο ξεκίνησε και πάλι για Κρήτη στις 3 τα ξημερώματα αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης καταθέσεων.
Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο και ο άτυχος άνδρας, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε αυτό, τον έριξαν στη θάλασσα και πνίγηκε.
Σημειώνεται ότι μέχρι και λίγο μετά τις 8 το πρωί οι τέσσερις συλληφθέντες παρέμεναν στο λιμεναρχείο και δεν τους είχαν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες.
«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά.
»Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν.
»Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του παρακείμενου πλοίου «Ελυρος», ενώ το «Blue Horizon» είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά.
«Έλα ρε π… τον πέταξε από τον καταπέλτη και πέθανε;» σχολιάζει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες και άλλος προσθέτει: «Τον πήρε μάλλον η προπέλα και βούλιαξε…».























































