ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 6 ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων από την κακοκαιρία «Ντάνιελ» ύστερα κι από τον εντοπισμό των σορών δυο γυναικών στο χωριό Αστρίτσα της Καρδίτσας, ενώ επίσης 6 είναι και οι καταγεγραμμένοι αγνοούμενοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος.
Καθώς η περιοχή έχει κυριολεκτικά βουλιάξει από τα ορμητικά νερά, οι σωροί των δύο γυναικών μεταφέρθηκαν με βάρκα μέχρι το ασθενοφόρο που τις παρέλαβε.
Νωρίτερα νεκροί εντοπίστηκαν, 49χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από το Πετρωτό στον Δήμο Δομοκού, που βρέθηκε καταπλακωμένος από φερτά υλικά, 82χρονος στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας, ο οποίος καταπλακώθηκε από όχημα, μία 87χρονη στη Μαγνησία.
Το πρωί της Τρίτης έχασε τη ζωή του 51χρονος στον Βόλο, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε από τα νερά.























































