ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ομαδικός Τάφος, Τζιχαντιστές,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις σορούς 150 μελών ιρακινής φυλής σουνιτών που μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος εντόπισαν ιρακινές αρχές σε ομαδικό τάφο την Πέμπτη.
Το Ισλαμικό Κράτος, όπως ανακοινώθηκε, απήγαγε τους άνδρες από όλα τα χωριά της περιοχής Ραμαντί (Ramandi) και τους εκτέλεσε το βράδυ της Τετάρτης.
Στη συνέχεια πέταξε τα άψυχα σώματα των σουνιτών μέσα στο λάκκο που βρέθηκε μία ημέρα μετά, όπως μεταδίδει το διεθνές πρακτορείο Reuters.
Σε άλλο σημείο, αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι βρήκαν θαμμένους 70 άνδρες της ίδιας φυλής (Albu Nimr) κοντά στην πόλη Χιτ, στη σουνιτική περιφέρεια Anbar.
«Νωρίς το πρωί βρήκαμε τα πτώματα. Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος μας είπαν ότι είναι οι σουνίτες Ιρακινοί που εξαφανίστηκαν χθες» αναφέρει ιρακινός αξιωματούχος.
Και οι δύο ομαδικοί τάφοι ήταν γεμάτοι με άνδρες από την ίδια περιοχή, καθώς οι τζιχαντιστές πήραν μαζί τους όλους όσους βρήκαν από 18 έως 55 χρονών και τους εκτέλεσαν.
Ο λόγος που το Ισλαμικό Κράτος προχώρησε σε εκτελέσεις σουνιτών, καθώς και το ίδιο ασπάζεται το σουνιτικό Ισλάμ, είναι ως αντίποινα επειδή δεν πολεμάνε μαζί του.























































