Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποστολάκης: «Κανείς δεν γνωρίζει τα εθνικά θέματα», πριν εμπλακεί

Αποστολάκης: «Κανείς δεν γνωρίζει τα εθνικά θέματα», πριν εμπλακεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης σχολίασε τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για «κρατίδιο» στα κατεχόμενα της Κύπρου, τονίζοντας ότι «κανείς δεν γνωρίζει τα εθνικά θέματα», πριν εμπλακεί με τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News δήλωσε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης χθες το βράδυ μίλησε για κοινωνική θητεία.

»Το μεγαλύτερο μέρος του στρατού αποτελείται από μόνιμους και είναι ήδη επαγγελματικός.

»Από ό,τι καταλαβαίνω κι έχουμε συζητήσει θέλει η θητεία θέλει να είναι αποδοτική και για τους στρατεύσιμους κα για τη χώρα.

»Πάνω σε αυτή την σκέψη έχει πει αυτά που έχει πει.

»Είναι σίγουρο όμως, και να το ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μπορεί να μην υπάρχει στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα.

»Μιλάμε για καλύτερη αξιοποίηση της θητείας».

Επίσης, ανέφερε ότι «όσο και να τα γνωρίζει κάποιος τα θέματα αυτά ο ειδικός δίπλα του θα πρέπει να υπάρχει.

»Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει, κανείς δεν τα γνωρίζει πριν να εμπλακεί με το θέμα.

»Και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης κι ο οποιοσδήποτε όταν ξεκινήσαν την πορεία τους δεν τα γνώριζαν τα θέματα στον βαθμό που πρέπει.

»Οι θέσεις για τα ελληνοτουρκικά είναι αυτές που είπε ο Σωκράτης Φάμελλος στην κοινοβουλευτική ομάδα, οι οποίες είναι οι εκπεφρασμένες ελληνικές θέσεις για τα ελληνοτουρκικά από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμη, μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι «μέχρι πριν την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη το ενδιαφέρον για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποτονικό. Αλλά με το που εμφανίζεται ο Κασσελάκης το ενδιαφέρον έφτασε στην κορυφή με κατάληξη στις εκλογές να ψηφίζουν 150 χιλιάδες μέλη.

»Αυτό δείχνει καταρχήν ότι ο κόσμος έχει ενδιαφέρον και δείχνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που γνώρισαν τον Στέφανο είδαν μία ελπίδα ότι κάτι καινούργιο έρχεται».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μητσοτάκης: Εάν δεν υπάρχει πλειοψηφία, το πρώτο κόμμα οφείλει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,3% η ΝΔ – Τι απάντησαν οι πολίτες για τις αμβλώσεις

Παραιτήθηκε ο Αυλωνίτης από το Κίνημα Δημοκρατίας – Καταγγελίες για «προσωποκεντρική μετάλλαξη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...