ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Ρέντσι

Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Ρέντσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Ματέο Ρέντσι,

Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε από την ιταλική Γερουσία η κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι, με 169 «ναι» και 139 «όχι».

Η πλειοψηφία, ωστόσο, στην οποία θα βασίζεται η νέα ιταλική κυβέρνηση συνασπισμού, είναι σχετικά περιορισμένη. Το κατώτατο απαιτούμενο όριο για την έγκριση των νόμων είναι 161 ψήφοι, αλλά η κυβέρνηση Λέτα, μετά την αποχώρηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από την πλειοψηφία τον περασμένο Νοέμβριο, συνέχισε να χαίρει της υποστήριξης 173 γερουσιαστών.

Σήμερα το βράδυ αναμένεται και η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από την ιταλική Βουλή.

Κατά την δευτερολογία του, απευθυνόμενος προς τους γερουσιαστές, ο κ. Ρέντσι τόνισε ότι «θέλει να περάσει από τα λόγια στα έργα» και ότι «στην φάση αυτή η Ιταλία χρειάζεται θάρρος και όνειρα».

Κατά την πρώτη του ομιλία στην γερουσία ο ο ιταλός πρωθυπουργός θέλησε να υπογραμμίσει, επίσης, ότι «αν αποτύχει στην εφαρμογή του προγράμματός του, η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά και μόνον δική του» και, κατά συνέπεια «δεν πρόκειται να αναζητήσει άλλοθι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από αδενοκαρκίνωμα στον πνεύμονα πάσχει ο πάπας Λέων

Ο Νίκος Δένδιας στον Άγιο Γεώργιο των Ελλήνων στη Βενετία – Ο Έλληνας Υπ. Άμυνας στον ναό των Στρατιωτών

Πέθανε σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος άνδρας της Ευρώπης

Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες – «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι ο πυρήνας ισχύος του ελληνικού Στόλου στη νέα εποχή»

Ο Νίκος Δένδιας στη Ρώμη για τις φρεγάτες FREMM και την αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ιταλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr