ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου, Πέτη Πέρκα, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πλησιάζει η ώρα της εξόδου για την ομάδα Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είναι θέμα 24ώρων οι «6+6» να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στον χώρο της Αριστεράς.
Το πιθανότερο είναι με την αποχώρησή τους, να δοθεί ένα κείμενο στη δημοσιότητα, όπως έκανε και η «Ομπρέλα», ωστόσο μένει να φανεί αν οι ανεξαρτητοποιήσεις των βουλευτών θα συνοδεύουν το κείμενο ή θα γίνουν σε δεύτερο χρόνο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται και οι επτά γνωστοί βουλευτές που έχουν υπογράψει το αρχικό κείμενο των «6+6».
Οι «επτά» πρόκειται να σχηματίσουν μια κοινοβουλευτική ομάδα και πιθανώς να ενταχθούν σε αυτή και η κ. Πέρκα αλλά και ο κ. Τσακαλώτος.
Επικεφαλής της ομάδας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης.
























































