ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο 71χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο 71χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ την 43χρονη σύντροφό του, πυροβολώντας την μέσα στο σπίτι της μητέρας της στη Σαλαμίνα, όπου είχε βρει καταφύγιο.

Τον συνέλαβαν στο Κερατσίνι στο αυτοκίνητο του θύματος με την καραμπίνα με την οποία φέρεται να την πυροβόλησε δίπλα του.

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν από τρεις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει, καθώς ο δράστης την αιφνιδίασε και την πυροβόλησε 2 φορές.

Ο δράστης, φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την άτυχη 43χρονη, από το μικρό τζάμι της πόρτας του πατρικού της σπιτιού στην Σαλαμίνα με τις έρευνες επικεντρώνονται στον 72χρονο σύντροφό της.

Σημειώνεται ότι στις 2 Δεκεμβρίου η 43χρονη είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία.

Η Αστυνομία, όμως, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι αστυνομικοί πρότειναν στην καταγγέλλουσα να εγκαταστήσει στο κινητό της την εφαρμογή «panic button» και να αποχωρήσει από το σπίτι που συζούσαν.

Έτσι, βρήκε καταφύγιο με το 15χρονο παιδί της στην κατοικία της μητέρας της, όπου τελικά και δολοφονήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «This is Athens Festival» μετατρέπει την Αθήνα τον Μάιο σε ένα απέραντο φεστιβάλ – Μουσική, χορός, σινεμά και πολλές εκπλήξεις από την Allwyn

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Metallica: Το Σάββατο 9/5 η μεγάλη επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τους θρύλους της μέταλ

Η «Κυβερνώσα Αριστερά» στο επίκεντρο εκδήλωσης στο Χαλάνδρι – Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

Τραγωδία στην Αίγινα: Κατέληξε 20 μηνών βρέφος που πνίγηκε ενώ έτρωγε τσουρέκι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr