ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς προεδρικές εκλογές

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς προεδρικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Εκλογές, Ρωσία,

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024, μετέδωσε την Παρασκευή 8/12 το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το πρακτορείο μετέδωσε ότι ο Πούτιν έκανε την ανακοίνωση μέσα στο Κρεμλίνο αφού παρασημοφόρησε με το ανώτατο στρατιωτικό παράσημο της χώρας, το χρυσό αστέρι του ήρωα της Ρωσίας– στρατιώτες που πολέμησαν στην Ουκρανία.

Νωρίτερα την Παρασκευή 8/12, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε ανακοινώσει ότι πολλοί άνθρωποι πιέζουν τον πρόεδρο Πούτιν να είναι υποψήφιος για μια νέα εξαετή θητεία τον Μάρτιο, προσθέτοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα ανακοινώσει την απόφασή του όταν το κρίνει σκόπιμο.

Παράλληλα, η Ρωσική Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά σε διάστημα τριών ημερών: από τις 15 ως τις 17 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκλογές τον Σεπτέμβριο στο Ισραήλ; Η θρησκευτική κρίση που απειλεί με κατάρρευση την κυβέρνηση Νετανιάχου

Ανδρουλάκης: Τρίτη θητεία ΝΔ σημαίνει οπισθοδρόμηση

Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο

Ισραήλ: Σε τροχιά πρόωρων εκλογών λόγω των Υπερορθόδοξων Εβραίων – «Τέρμα η εμπιστοσύνη στον Νετανιάχου»

Η Ρωσία στέλνει εξαρτήματα drones στο Ιράν μέσω της Κασπίας, παρακάμπτοντας τον αποκλεισμό του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr